Защо Криско и Цвети не показват сина си Даниел? Този въпрос не спират

...
Защо Криско и Цвети не показват сина си Даниел? Този въпрос не спират
Коментари Харесай

Защо Криско и Цвети не показват сина си

Защо Криско и Цвети не демонстрират сина си Даниел? Този въпрос не стопират да си задават почитателите на двойката, които виждат, че младото семейство разгласява фотоси единствено с щерка си Амая, която даже стана основен воин в музикален клип на баща си, с който той благодари на обичаната си жена, че е до него и го подари с деца.

Малкият Даниел стана на годинка на 7 март, само че родителите му не демонстрираха, че са отбелязали празника, нито честитиха със фотография рождения ден на единствения си наследник, видя " Уикенд ".

Никъде в обществените им медии няма снимки на мъника, който родителите демонстрираха единствено след раждането му, само че скривайки лицето на Даниел. Кака му Амая постоянно е фотографирана от известните си родители и даже участва в няколко рекламни акции за бебешки аксесоари, храни и пелени.  " Може би са решили, че е задоволително единствено едното им дете да е под светлините на прожекторите, а другото да не го демонстрират, само че няма особена логичност ", коментират почитатели на чалга-рапъра.

През лятото на предходната година се появиха клюки, че Криско и Цвети са се разделили. Тогава някогашната танцьорка и стюардеса изтри всичките им общи фотоси в обществените мрежи. По Коледа двойката се събра и към този момент са дружно, пробвайки се да не помнят проблемите, само че очевидно не напълно сполучливо.

Любимата на габровеца най-вероятно има някакви проблеми и непрекъснато трие част от фотосите си, след това те още веднъж се появяват, а след време отново изчезват и по този начин от месеци. Най-вероятно гледането на двете деца без непозната помощ, грижите за външния си тип и пазенето на известния си мъж са докарали Цвети до такива неуверени настроения.

" Приятелките ми се майтапят с мен, че съм станала скучна, само че това е ситуацията. С мъжа ми не разчитаме на детегледачки, оправяме се сами! “, заяви преди време Петрова, която не желае да употребява услугите на бавачки, тъй като няма доверие на непознати хора.

Днес фамилията не разгласява общи фамилни фотоси и това дава мотив на клюкарите да настояват, че не всичко в дома на Кристиан Талев върви без спънки.

" Най-вероятно и те имат своите проблеми. Не е елементарно да запазиш фамилията си в днешно време, изключително с тези изкушения и нощния живот на Криско. Дано съумеят да запазят връзката си и в бъдеще ", коментират от обкръжението на габровеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР